Velkommen til:
Hos iPhoneRepair.dk tilbyder vi danmarks bedste priser på reparation af iPhone & iPad. Om det er en smadret skærm, problemer med softwaren, eller noget helt tredje, så fikser vores professionelle team af reparatører det for dig!

Kvalitet:
Alle reparationer bliver udført på eget værksted i Esbjerg, og vi ligger en dyd i at yde god service og gøre vores kunder tilfredse.
Vi bruger kun den bedste kvalitet i reservedele, og vi yder 6 måneders garanti på alle reparationer.

Kort reparationstid:
På vores adresse i Esbjerg er vi hele tiden i fuld gang, og klar til at tage imod dit ødelagte produkt, derfor kan vi klare de fleste reparationer på omkring en time, hvilket gør at du ikke behøves at undvære din telefon længere end nødvendigt.

Billige priser:
iPhoneRepair tilbyder nogle af danmarks laveste priser, og kombineret med vores høje kvalitetsniveu, resulterer det i danmarks absolut bedste priser!

Mister jeg min garanti, hvis jeg får min ødelagte skærm lavet hos iPhoneRepair.dk?
Det er vores erfaring, at garantien på din telefon bortfalder ligeså snart enheden har været tabt – eller enheden har lidt anden synlig overlast. Kort fortalt; Hvis du har ødelagt skærmen, så er din garanti allerede bortfaldet.

Yderligere har den danske forbrugerombudsmand udtalt følgende: “Henrik Øe slår fast, at Apple-forhandlere ikke har ret, når de siger, at du mister enhver garanti på din mobil, hvis du vælger at gå til et uautoriseret værksted med din ødelagte iPhone-skærm. “.

Kan det betale sig at få min telefon repareret?
Det kan næsten ALTID betale sig at få sin iPhone / iPad repareret. Du kan altid kontakte os få et uforpligtende tilbud på en reparation.

Ved indlevering:
Ved indlevering accepteres betingelser– som kan læses her: www.iPhoneRepair.dk/om-os og følgende:

– Hvis der er adgangskode på, og den ikke bliver angivet, så vil telefonen ikke blive gennemtestet før eller efter reparation.

– Med mindre andet er aftalt, så vil der blive pålagt et undersøgelsesgebyr på 199kr, hvis telefonen ikke kan laves, eller kunden afviser tilbuddet efter en undersøgelse.

– Ved væskeskade kan vi intet garantere – og der ydes ingen garanti før, under eller efter reparationen.

– iPhoneRepair.dk tager intet ansvar for dine data på dine enheder. Derfor anbefaler vi altid, at du tager en sikkerhedskopi inden indlevering. Du kan læse hvordan her: https://iphonerepair.dk/guides/

Hvad med studerende?
Hos iPhoneRepair har vi ALTID 15% studierabat på ikke i forvejen nedsatte priser – eller skærmreparation. Dog har vi studievenlige priser på vores Lumen Pro skærme. Vi ved selv hvordan det er, at være studerende på SU – man har ikke altid råd til at få enheden repareret. Derfor har vi valgt at have studierabat.

Egne reservedele:
Vi kan sagtens benytte jeres egne reservedele, men kan ikke yde garanti på telefonen eller reservedelen før, under eller efter. Dette er grundet vi ikke kan stå indenfor den pågældende reservedel, hvis den selv er medbragt.

Afhentning af telefoner:
Enheder som ikke bliver hentet, eller som ikke kan laves, bliver maks. opbevaret i 2 måneder efter indlevering.

Garanti:
Vi tilbyder altid 6 måneders garanti på alle vores reparationer. Hvis man oplever problemer med en reparation, så kom retur med kvitteringen – og man får udbedret tingene under garantien. Dog ydes der ikke garanti på selvforskyldte glas- og LCD skader.

Garanti ved køb af brugte iPhones:
Vi har 2 års garanti på dit køb af en brugt iPhone. Din garanti bortfalder ved tab eller selvforskyldte skader. Dette omfatter også glas- og LCD skader. Din reklamationsret bortfalder ved reparationer foretaget af andre end iPhoneRepair.dk

Ingen tidsbestilling:
Hos iPhoneRepair.dk har vi ingen tidsbestilling, og man får typisk repareret sin enhed indenfor 30 minutter. Vi er Esbjergs hurtigste, og der er selvfølgelig fuld garanti på vores reparation – din sikkerhed for kvalitet!

Priser:
Alle priser på reparationer er inkl. 25% dansk moms, materialer og arbejdsløn. Er der uforudsete udgifter vil kunden altid blive kontaktet inden eventuelt udbedring.
Alle købspriser af telefoner er angivet i danske kroner, og er inklusiv fuld garanti samt dansk brugtmoms.

Der ydes ikke rabatsats på skærm reparationer.