køb en brugt iPhone11, vi reparerer også iphone 11 billigt
ReparationPrisTid
Skærm (Premium kvalitet)1299,- (FØR: 1499,-)45 min.
Skærm (Lumen Pro)999,- (FØR: 1199,-)45 min.
Batteri799,-30 min.
Bagcover (Flere farver)*-60 min.
Bagglas (Flere farver)*1399,-60 min.
Bundstik (Ladestik)899,-60 min.
Ørehøjtaler (Opkald)**599,-30 min.
Højtaler (Ringetoner)699,-45 min.
Frontkamera**699,-60 min.
Bagkamera1099,-45 min.
Linse499,-60 min.
Power-knap (Tænd & sluk)799.-60 min.
Volume - & mute-knap899,-60 min.
Mikrofon799,-60 min.
Vibrator599,-45 min.
Lys sensor (Proximity)899.-60 min.
Regular beskyttelsesglas inkl. montering199,-5 min.
Premium beskyttelsesglas inkl. montering259,-5 min.
Software service299,-45 min.
Sim skuffe--
Diagnosticering***199,-45 min.
Bundkort reparation****1799,--
iPhone reparation eller salg af brugte iphones til premium kvalitet
  • 2 års garanti.
Lumen pro kvalitet i Esbjerg nær Varde
  • Kopiskærm i høj kvalitet.
  • 1 års garanti.

* Udskiftning af bagglas forudsætter, at rammen ikke er mærkbart beskadiget. Hvis dette er tilfældet, så skal hele bagcoveret udskiftes.

** Ved udskiftning af frontkameraet vil Face ID IKKE længere virke.

*** Diagnosticering frafalder ved accept på tilbud. Dog ikke ved afslag eller hvis telefonen ikke kan laves.

**** Bundkort reparationer tager normalt 5 hverdage. Dog kan det tage længere tid ved avancerede reparationer.

 

Når man udskifter skærmen på iPhone 11, 11 Pro og 11 Pro Max eller nyere, vil telefonen give besked om, at skærmen ikke kan verificeres. Beskeden lyder “Kan ikke bekræfte, at denne iPhone har en ægte Apple skærm”. Grunden til dette er, at den originale skærm, som telefonen er født med, har en microcontroller chip, som er parret med bundkortet. Denne parring bliver brudt ved hver skærm reparation. Det starter som en notifikation på skærmen i cirka 4 dage. Derefter vil den stå som en advarsel inde i indstillinger i cirka 14 dage. Skærmen vil stadig være fuld funktionel.

Om iPhone XS:

iPhone XS er en topmodel fra Apple. iPhone XS blev lanceret i 2018. Den største forskel fra de ældre iPhone-modeller er, at denne har Face ID og OLED skærm – ligesom dens forgænger. Dog har batteriet et bedre design – som skulle holde længere.

Vi reparerer og servicerer iPhone XS hos iPhoneRepair i Esbjerg.

Vi kan reparere din ødelagt skærm eller dit dårlige batteri.

Har du problemer med ørehøjtaleren eller højtaleren – så kan vi også sagtens reparere det for dig.

Vi har en stor butik i Esbjerg, og har åbent alle hverdage samt næsten alle lørdage.

Løber din iPhone XS tør for strøm hurtigt – eller slukker den før tid? Få et nyt batteri sat i din iPhone XS på 30 minutter.

Vi har ingen tidsbestilling – og du kommer bare forbi butikken på Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg.

Er din højtaler dårlig, eller kan du næsten ikke høre modparten? Få udskiftet højtaleren på 30 minutter – og få lyden tilbage.

Er din iPhone XS med sort skærm – eller vil den ikke tænde? Har den fået en væskeskade? Vi får gang i 80% af alle vandskader – kom forbi, og få et uforpligtende tilbud på reparation.

Om iPhone 11
Apple iPhone 11 blev lanceret i 2019 sammen med en ny række af iPhones. Både iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max. Disse nye modeller skulle være en ny banebrydende model i deres mobilserie. Nyt design og en kæmpe opgradering i deres funktioner og ydeevne.

iPhone 11 serien har nemlig både fået en opgradering i batterilevetid hurtighed og generelt bedre brugeroplevelse. De har fået opgraderet deres processor til en A13 Bionic Chip, hvilket gør at telefonen er super hurtig i responstid. Batterilevetiden er blevet forhøjet fra forgængerne til at holde endnu længere tid. Udover dette er skærmen også blevet opgraderet markant med skarpere og meget bedre farver på skærmen, så brugeroplevelsen bliver meget bedre.

De har udover de nye funktioner også gjort den nye model serie meget bedre hvad angår støv og væske. Den er endnu ikke vandtæt, men de har opgraderet så den er blevet mere afvisende overfor både støv og væske. Det kan dog stadigvæk godt gå galt så man har behov for at få repareret sin nye telefon, hvis uheldet er ude. Det gælder både for iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max.

Kontakt iPhoneRepair for en reparation af din iPhone eller iPad i Esbjerg nær Varde.

iPhone 11 Reparation
For mange danskere er en telefon, ikke længere bare en telefon. Derimod er det nærmere blevet en livsline for mange, da alle ens data er gemt på mobilen. Stort set alle data, såsom billeder e-mails, kalendere samt kontakter og beskeder. En stor samling af alle ens data som har stor værdi ved selv den helt normale person. Derfor ser vi vores arbejde, som værende meget vigtigt. Derfor tager vi hvilken som helst kunde 110% seriøst, uanset hvilket scenarie de komme ind med. Om det er en skærm, et batteri eller bare en diagnose om hvad der kan være galt, så modtager vi kunden med åbne arme, og altid klar med et brugervenlig svar, som selv den gennemsnitlige person kan forstå.
Vi står indenfor vores arbejde her hos iPhone Repair i Esbjerg, og får at tilfredsstille de fleste af vores kunder har vi naturligvis også forskellige priser i skærme, så man rammer de fleste personers behov. Vi leverer naturligvis også altid 2 års garanti, på alle reparationer vi foretager os.
Spørgsmål angående en Reparation?
Vi hos iPhone Repair sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål, om det angående et software problem angående en opdatering eller funktionsmæssig. Vi har vores butik i Nørrebrogade 108 Esbjerg 6700. Vi har åbent alle hverdage fra 10:30 til 17:30 og lørdage fra 10:00 til 13:00. Så vi har hos iPhone Repair altid mulighed for at hjælpe i hverdage indenfor åbningstiden, om det angår en reparation eller bare et simpelt spørgsmål. Vi kan også altid kontaktes på Tlf.: 71 99 07 44, hvis du har en længere distance til vores fysiske butik, eller hvis det bare er noget, som er hurtigt ordnet over telefonisk samtale.
iPhone 11 Skærm
Selvom de har opgraderet deres reservedele hos Apple, så er det stadig muligt at uheldet er ude og din skærm eller batteri skal udskiftes, hvilket vi hos iPhone Repair altid står klar til at hjælpe med. En gennemsnitlig reparation ville kunne klares på 45 min.

Selve skærmen på iPhone 11 er det man kalder en Liquid Retina HD, og den er hele 6,1 tommer. Det vil sige at skærmen går helt ud til kanten, ligesom ved iPhone X, iPhone XR, iPhone XS og iPhone XS Max. Udover det så har telefonen selvfølgelig True Tone og Wide Color, hvilket gør at skærmen er meget skarpere i farverne og det gør derfor brugeroplevelsen meget bedre.

iPhone 11 Batteri
Apple har udover de nye skærme med bedre farver også lavet en stor forbedring i deres iPhone 11 serie’s batterier.

iPhone 11 har nemlig fået isat et batteri med 3110 mAh, hvilket gør at telefonen kan holde sig kørende længere. Der er blevet taget højde for flere strømbesparendetiltag i den nye model, hvilket også gør at den kan holde længere uden opladning. iPhone 11 har naturligvis også Fast Charging samt trådløs opladning.