KØB OG SALG AF BRUGTE IPHONES OG IPADS

Er du på udkig efter en brugt iPhone eller iPad? Hos iPhoneRepair.dk opkøber vi brugte iPhones og iPads og istandsætter dem – Enten som helt ny, eller med mindre brugsspor.
Alle vores iPhones er “Pre-owned” hvilket vil sige, at de har haft tidligere ejere. Alle vores iPhones bliver gennemtestet inden salg, så de er som nye. Hvis du mod forventning, skulle opleve problemer, så har du 2-års garanti på dit køb. Dog dækkes selvforskyldte skader ikke. Husk at læse vores betingelser.

Er du interesseret i at sælge eller købe en iPhone? Kontakt os enten på mailFacebook, telefon eller henvend dig i butikken.

BESKRIVELSE AF STAND PÅ VORES BRUGTE IPHONES OG IPADS:

Re:Use: Telefonen kan have enkelte brugsridser, men er fuld funktionsdygtig.

Vælg enten iPhone eller iPad nedenfor.

iPhone

iPad

KØB EN BRUGT OG DERMED MERE MILJØVENLIG IPHONE AF HØJ KVALITET I ESBJERG

Hos iPhoneRepair har vi kunderne i højsædet og fokuserer på god kundeservice. Vi har fødder plantet i en jyske muld – og går op i en bæredygtig verden. Ved at købe en nyere eller brugt iPhone hos iPhoneRepair er du med til gøre noget godt for miljøet. Vi har reddet hundredevis af iPhones og iPad’s fra at blive smidt ud. Vi forlænger i gennemsnittet en enheds levetid med 2-4 år. Ved at købe en nyere eller brugt iPhone hos iPhoneRepair.dk, sparer du ikke kun 100-1000 kr. – men samtidig er du også med til at reducere elektronisk affald, og dermed en positiv reduktion af CO2-udledningen. Lige præcis elektronisk affald har været et stort problem for Danmark. Vi har i flere år levet i en “smid-væk-kultur”, hvor vi har udskiftet elektronik med nyt. Stop med at købe helt nye og dyre iPhones – køb en nyere eller brugt iPhone hos iPhoneRepair – og vær’ med til skåne miljøet.

Reparation og køb af iPhones og iPads nær Esbjerg og Varde

Har du fødderne godt plantet i nærheden af Esbjerg eller Varde, så er det super nemt at komme forbi til en reparation. Du kan også købe brugte iPhones såvel som iPads.

Se de brugte iPhones

Se de brugte iPads

KØB EN BILLIG OG NYRESTAURERET IPHONE I ESBJERG

iPhones har en stor værdi, grundet de gode komponenter, og det giver derfor mening at restaurere iPhones. Vores erfarne og professionelle teknikere tester og renoverer hver brugte iPhone grundigt. Hvis du vil have en lækker og funktionsdygtig iPhone, men ikke vil være bundet af et abonnement, så har vi hos iPhoneRepair dig dækket ind.

Undgå de tårnhøje omkostninger ved at købe en helt ny iPhone ved at købe en nyrenoveret og miljøvenlig iPhone. Du skåner miljøet hver gang du køber en brugt telefon. De fleste iPhone-modeller kører den seneste iOS og FaceTime, hvilket gør det muligt for dig at videochatte med din familie og dine venner.

Vi kan hos iPhoneRepair tilbyde en brugt iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8, iPhone SE og iPhone X. Køb en brugt iPhone og skån miljøet.

Siden smartphonens tidlige dage, så har Apples iPhone sat den gyldne standard for telefoner. Det har de gjort i så høj grad, at andre mærker til enhver tid er blevet opmålt mod iPhone-telefonen. Med de løbende opdateringer, og forskellige telefonmodeller erhverver vi hos iPhoneRepair et flertal af vores brugte iPhones fra brugere, som har ejet dem i en kort periode inden deres opgradering til ny model. Disse blidt anvendte telefoner er stadig i super god stand, og kontrolleres alle af vores teknikere. Teknikerne tester en brugt iPhone tre gange som led i vores kvalitetssikring. Dermed er du sikker på, at dit restaurerede produkt er i top stand via vores procedure og stresstest af telefonen. Du går ikke galt i byen når du vælger en brugt, og dermed miljøvenlig telefon hos iPhoneRepair. Lad være med at betale for meget for din næste iPhone; køb i stedet en brugt og nyrenoveret iPhone, der er så god som ny, og få alle bekvemmelighederne ved disse fantastiske telefoner uden den store pris. Samtidigt støtter du miljøet, da størstedelen af telefonen genanvendes i de fleste tilfælde med minimalt forbrug af reservedele. Vi glæder os til at servicere dig online eller i butikken i Esbjerg. Køb en brugt iPhone til en lav pris her.

Kontakt os og hør mere på Tlf. 71 99 07 44 og e-mail kontakt@iPhoneRepair.dk

KØB EN BRUGT IPHONE 7

Købt en brugt iPhone 7, som er efterfølgeren til iPhone 6S og blev lanceret i 2016. En af de helt store ændringer var, at fjerne jack-stikket, så det tvang brugeren til enten at bruge lightning headset eller et bluetooth headset. Dette er efterfølgende blevet normen hos Apple. Bagkameraet blev opgraderet til et 12MP og frontkameraet blev opgraderet til 7MP fra iPhone 6S’ 5MP. Indvendigt fik iPhone 7 også en overhaling, da de lancerede deres A10 Fusion-processer, som ifølge Apple var dobbelt så hurtig som dens forgænger iPhone 6S.

IPHONE 7 ER STADIG EN POPULÆR MODEL:

Til trods for dens alder, er iPhone 7 stadig én af de mest populære enheder. Så står du med en skade på din telefon, så tilbyder vi reparation af skærm, batteri, front og bagkamera, bundstik. Vi kan samtidig også diagnosticere din telefon, så vi præcist kender skadens omfang.

VI LAVER OGSÅ HURTIG REPARATION AF IPHONE 7:

Vi er godt klar over, hvor svært det er, at undvære sin telefon. Hos iPhoneRepair.dk bestræber vi os på, at have din enhed klar inden for én time. Uden sin telefon i hånden, så kan man nemt miste overblikket, da der både er opkald, e-mails og beskeder man skal besvare hurtigst muligt.

Er du ikke klar over hvad der er i vejen med din telefon? I de fleste tilfælde, så stiller vi en diagnose indenfor de første 20 minutter fra indlevering. Efterfølgende, så vil din enhed oftest være repareret indenfor 45 minutter.

Kontakt os og hør mere på Tlf. 71 99 07 44 og e-mail kontakt@iPhoneRepair.dk

KVALITETS RESERVEDELE:

Vi oplever ofte, at folk som får skiftet deres skærm billigt ved en anden reparatør, ender med en større regning i sidste ende, da kvaliteten også er derefter.

Ved skærm reparationer på iPhone 7 tilbyder vi to forskellige kvaliteter. Lumen Pro som er en kopiskærm og en Premium skærm, som er den bedste kvalitet man kan købe på markedet. Lumen Pro er primært til børnefamilier og studerende, hvor dem der ønsker den skærm der er tættest på den originale, vælger vores Premium model.

OM BUTIKKEN:

Besøg vores butik i Esbjerg, nær Varde, på Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg. Der er fri parkering ved butikken, samt let adgang fra togstationen og busstoppested tæt ved.

Butikkens medarbejdere står altid klar til, at hjælpe dig. Det gælder både reparationer, fejlsøgning eller hjælp til software problemer. Hvis du er i tvivl om en reparation, så er du velkommen til, at ringe til os på 71 99 07 44 alle hverdage mellem 10.30 – 17.30 og lørdage fra kl. 10.00 til 13.00. Dog lukket den 3. lørdag i måneden.

IPHONE 7 SKÆRM:

iPhone 7 skærmen har næsten 16 millioner farver, men samtidig har en den en anelse større skærm. Størrelsen taget i betragtning, at den har en pixel density på 326 ppi. Pixel density betyder antallet af lysdioder, som udgør skærmen. Dog, kan det menneskelige øje mere eller mindre ikke se forskel over 300 ppi.

iPhone 7 batteri:

Batteriet i en iPhone 7 har en kapacitet på 1960 mAh. Det betyder i grove træk cirka 14 timers non-stop taletid og 40 timers musikafspilning. Man skal dog huske på, at selvom batteriet har større kapacitet end tidligere modeller, så kræver telefonen mere strøm for, at køre stabilt, da processoren kræver mere energi end tidligere. Oplever du, at din mobil går hurtigt tør for strøm, så kan det være en god idé, at få det udskiftet til et nyt. Hvis det er akut, så kan du prøve, at slå energibesparende tilstand til inde i indstillinger på din telefon.

KØB EN BRUGT IPHONE 8

Køb brugt iPhone 8 her iPhoneRepair. I 2008 lancerede Apple deres dengang nye modeller, som både var iPhone 8, iPhone 8 Plus og sidst men ikke mindst iPhone X. iPhone 8 minder meget om dens forgænger iPhone 7, da selve størrelsen på telefonen er uændret. Selvom udseendet ikke har ændret sig helt vildt, så er den nye iPhone 8 fyldt med nye features i dengang iOS 11. Både den nye iOS samt nye store processor gjorde at iPhone 8 skilte sig markant ud fra dens forgænger. Det hele blev mere flydende og hurtigt. Derudover lancerede Apple iPhone 8, som den første af deres mobiler som havde trådløst opladning, som selvfølgelig også forklare at bagsiden er ændret fra forgængeren. Nemlig aluminiumsbagsiden er skiftet ud med glas for at trådløs opladning kan fungere.
Udover at det selvfølgelig er godt at Apple lancere nye modeller med nye features og muligheder, giver det selvfølgelig også flere muligheder for hvad der kan gå i stykker på din nye enhed. Uanset om det enten er bagcover, skærm, batteri, højtaler eller bundstik så kan vi hjælpe dig med at få din enhed op at køre igen, hvis uheldet skulle være ude.

VI LAVER OGSÅ IPHONE 8 REPARATION

For mange danskere er en telefon, ikke længere bare en telefon. Derimod er det nærmere blevet en livsline for mange, da alle ens data er gemt på mobilen. Stort set alle data, såsom billeder e-mails, kalendere samt kontakter og beskeder. En stor samling af alle ens data som har stor værdi ved selv den helt normale person. Derfor ser vi vores arbejde, som værende meget vigtigt. Derfor tager vi hvilken som helst kunde 110% seriøst, uanset hvilket scenarie de komme ind med. Om det er en skærm, et batteri eller bare en diagnose om hvad der kan være galt, så modtager vi kunden med åbne arme, og altid klar med et brugervenlig svar, som selv den gennemsnitlige person kan forstå.
Vi står indenfor vores arbejde her hos iPhone Repair i Esbjerg, og får at tilfredsstille de fleste af vores kunder har vi naturligvis også forskellige priser i skærme, så man rammer de fleste personers behov. Vi levere naturligvis også altid 2 års garanti, på alle reparationer vi foretager os.

Kontakt os og hør mere på Tlf. 71 99 07 44 og e-mail kontakt@iPhoneRepair.dk

SPØRGSMÅL ANGÅENDE EN REPARATION?

Vi hos iPhoneRepair sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål, om det angående et software problem angående en opdatering eller funktionsmæssig. Vi har vores butik i Nørrebrogade 108 Esbjerg 6700. Vi har åbent alle hverdage fra 10:30 til 17:30 og lørdage fra 10:00 til 13:00. Så vi har hos iPhoneRepair altid mulighed for at hjælpe i hverdage indenfor åbningstiden, om det angår en reparation eller bare et simpelt spørgsmål. Vi kan også altid kontaktes på Tlf.: 71 99 07 44, hvis du har en længere distance til vores fysiske butik, eller hvis det bare er noget, som er hurtigt ordnet over telefonisk samtale.

IPHONE 8 SKÆRM

Apple iPhone 8 skærmen ser meget uændret ud, rent udseendemæssigt fra sine forgængere. Men hvis man ser bort fra hvordan skærmen ser ud, så har skærmen fået en kæmpe ændring, der er nemlig gjort nogle ting så skærmen kan bruge Apple’s daværende nye funktion True Tone
True Tone er noget Apple har lavet for at give et mere flydende og skarpt billede på skærmen. Den justere selv lysstyrken i skærmen, alt efter hvor lyst/mørkt miljø du er i. Denne funktion gør at skærmen ser knap så sløret ud. Kort sagt vil det sige at din telefon nu selv justere skærmindstillinger alt efter dine omgivelser.

IPHONE 8 BATTERI

iPhone 8’s batteri levetid minder utroligt meget om forgængeren iPhone 7. Den har nemlig en batterikapacitet på 1821mAh. Udover at der ikke er sket så meget med batteri kapaciteten på telefonens batteri, er der sket store ændringer på hvordan den bliver opladet. iPhone 8 er nemlig den første Apple mobil som kan tage imod 15W. Det vil sige at iPhone 8 kan benytte sig af og holde til at blive supercharged. Forgængerne kunne nemlig kun holde til at få 5W i sig ved opladning. Dette er en ting, som har gjort det nemmere for brugeren at oplade telefonen hurtigere. Derudover har de også tilføjet trådløs opladning, som skal forståes således at den kan ligges på en trådløs oplader, oftes en rund tynd plade, som afgiver strøm til telefonen, når den ligger oven på den. Den tager ikke så hurtigt imod strøm via trådløs opladning, som man vil gøre med kabel. Hvis man ser bort fra hurtigheden er dette en ny feature som også giver brugeren lidt mere frihed.