køb og salg, samt reparation af iPhoneX
ReparationPrisTid
Skærm (Premium kvalitet)1199.- (FØR: 1399,-)45 min.
Skærm (Lumen Pro)799,- (FØR: 1199,-)45 min.
Batteri699,-30 min.
Bagcover (Flere farver)1799,-60 min.
Bagglas (Flere farver)1299,-120 min.
Bundstik (Ladestik)599,-60 min.
Ørehøjtaler (Opkald)**599,-30 min.
Højtaler (Ringetoner)699,-30 min.
Frontkamera**699,-30 min.
Bagkamera1099,-30 min.
Linse699,-45 min.
Power-knap (Tænd & sluk)799,-60 min.
Volume - & mute-knap899,-60 min.
Mikrofon799,-60 min.
Vibrator599,-30 min.
Lys sensor (Proximity)899,-30 min.
Regular beskyttelsesglas inkl. montering199,-5 min.
Premium beskyttelsesglas inkl. montering259,-5 min.
Software service299,-45 min.
Sim skuffe149,-
Diagnosticering***199,-45 min.
Bundkort reparation****1799,-
iPhone reparation eller salg af brugte iphones til premium kvalitet
  • 2 års garanti.
  • Kopiskærm i høj kvalitet.
  • 1 års garanti.

* Udskiftning af bagglas forudsætter, at rammen ikke er mærkbart beskadiget. Hvis dette er tilfældet, så skal hele bagcoveret udskiftes.

** Ved udskiftning af frontkameraet vil Face ID IKKE længere virke.Det samme gør sig gældende ved udskiftning af ørehøjtaler.

*** Diagnosticering frafalder ved accept på tilbud. Dog ikke ved afslag eller hvis telefonen ikke kan laves.

**** Bundkort reparationer tager normalt 5 hverdage. Dog kan det tage længere tid ved avancerede reparationer.

Om iPhone X
Apple’s iPhone X var en banebrydende nyhed da den udkom tilbage i 2017. Det var ikke mindst en ny lancering fra Apple’s side, men iPhone X havde et nyt og elegant design, samt tonsvis af nye features. Iforhold til iPhone X’erens forgængere iPhone 8 og iPhone 8 Plus har iPhone X fået en markant større skærm, det vil samtidig sige den har ikke længere den lille skærm og homeknap. Apple lancerede nemlig for første gang Face ID i iPhone X. Face ID skulle ind og ‘’erstatte’’ Touch ID som har været forgængernes foretrukne måde at låse telefonen op med. Face ID skulle gøre at brugeroplevelsen blev mere flydende. Den nye store skærm har været med til at revolutionere mobil branchen.

iPhone X har dog også udover den store nye skærm, samt Face ID fået en kæmpe opgradering fra sine forgængere i kameraet. Kameraet har fået et kæmpe boost, så det kunne levere meget bedre kvalitet i både billeder og videoer men optager med telefonen.

Kontakt iPhoneRepair, og få foretaget en reparation af din iPhone i Esbjerg. Vi kan altid kontaktes på telefon 71 99 07 44, eller mail kontakt@iphonerepair.dk, hvis du har spørgsmål til en reparation. Vi reparerer alt fra defekte højtalere, dårligt batteri, problemer med at oplade, ødelagte skærme og glas på iPhone 8. iPhoneRepair har ingen tidsbestilling, så du kan altid komme forbi butikken i Nørrebrogade 108 Esbjerg – og få repareret din iPhone 8.

iPhone X Reparation
For mange danskere er en telefon, ikke længere bare en telefon. Derimod er det nærmere blevet en livsline for mange, da alle ens data er gemt på mobilen. Stort set alle data, såsom billeder e-mails, kalendere samt kontakter og beskeder. En stor samling af alle ens data som har stor værdi ved selv den helt normale person. Derfor ser vi vores arbejde, som værende meget vigtigt. Derfor tager vi hvilken som helst kunde 110% seriøst, uanset hvilket scenarie de komme ind med. Om det er en skærm, et batteri eller bare en diagnose om hvad der kan være galt, så modtager vi kunden med åbne arme, og altid klar med et brugervenlig svar, som selv den gennemsnitlige person kan forstå.
Vi står indenfor vores arbejde her hos iPhone Repair i Esbjerg, og får at tilfredsstille de fleste af vores kunder har vi naturligvis også forskellige priser i skærme, så man rammer de fleste personers behov. Vi levere naturligvis også altid 2 års garanti, på alle reparationer vi foretager os.
Spørgsmål angående en Reparation?
Medarbejderne hos iPhoneRepair, sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål, om det angående et software problem angående en opdatering eller funktionsmæssig. Vi har vores butik i Nørrebrogade 108 Esbjerg 6700. Vi har åbent alle hverdage fra 10:30 til 17:30 og lørdage fra 10:00 til 13:00. Så vi har hos iPhone Repair altid mulighed for at hjælpe i hverdage indenfor åbningstiden, om det angår en reparation eller bare et simpelt spørgsmål. Vi kan også altid kontaktes på Tlf.: 71 99 07 44, hvis du har en længere distance til vores fysiske butik, eller hvis det bare er noget, som er hurtigt ordnet over telefonisk samtale.
iPhone X Skærm
Står du med en iPhone X som har fået ødelagt skærmen ved tab eller slag, så tag et smut ind forbi iPhone Repair, vi kan klare en reparation af din iPhone X hurtigt og altid til en god pris. Vores reservedele er altid af bedst mulig kvalitet, da vi ved hvor meget man er afhængig af sin telefon virker optimalt.

Siden iPhone 7 og iPhone 8 er der sket store ændringer ved iPhone X, den har nemlig fået en større front det vil sige dens skærm går stort set helt ud til kanten, udelukkender for at give større skærm til brugeren uden at selve telefonen nødvendigvis skal blive større at have i lommen/hånden. Selve displayet på iPhone X er nemlig blevet opgraderet til en størrelse af 5,8’’.

Udover størrelsen af skærmen, er LCD også blevet opgraderet fra en almindelig LCD til en OLED, som står for ‘’Organic Light Emitting Diode’’ hvilket sørger for at skærmen har nemmere ved at vise meget mørke og lyse billeder.

iPhone X batteri
iPhone X’s batteri er blevet en del større en hvad iPhone 8’s batteri var i rent rumfang. Men det ændre ikke på at der ikke er den store forskel på batteriets kapacitet, 2716 mAh er kapaciteten på iPhone X batteri. Den er samme funktion som iPhone 8 med Fast Charging samt trådløs opladning. Har du brug for en udskiftning af batteriet?

iPhone X er blevet en del mere krævende på batterilevetiden. Da den har fået nogle nyere funktioner samt større og bedre skærm. Mobilen kan ved test høre musik uafbrudt i 60 timer.

Ved almindelig brug vil en iPhone holde omkring 1 døgns tid, hvis du oplevere at dit batteri holder kortere tid end det, bør du få den skiftet.