iPhone/iPad – Sikkerhedskopi via iCloud

Tak fordi du læser med hos iPhoneRepair – reparationer af iPhones og iPads i Esbjerg nær Varde.

1. Lås din iPhone eller iPad op med din adgangskode, og vælg derefter Indstillinger på enheden. (OBS: Enheden skal være tilsluttet Wi-Fi.)

2. Inde i Indstillinger, vil der i toppen være et felt med dit Apple ID, som du skal trykke på. På ældre udgaver af iOS, vil feltet ligge længere nede i menuen.

3. Når du er inde i iCloud menuen, har du nogle forskellige muligheder. Du skal vælge den der hedder iCloud.

4. I iCloud menuen er den liste, over alle de ting, som du kan sikkerhedskopiere. Slå de forskellige ting til og fra, som vil gemme. (Den vil lyse grøn i højre side.) Vælg derefter iCloud-Sikkerhedskopi.

Som udgangspunkt, har du 5GB plads i skyen, hos Apple. Vi anbefaler, at du tilkøber minimum 50GB (Det koster 7,- i måneden), så du kan få gemt alle dine billeder osv. For at gøre dette, skal du trykke på Lagringsplads, vælge “Skift aftale om plads” og tilkøbe den foretrukne mængde. (OBS: Dette kræver, at du har tilføjet et aktivt kreditkort)

5. Sørg for, at iCoud-sikkerhedskopi er slået til, og vælg derefter Sikkerhedskopier nu. Herefter går din enhed i gang med, at sikkerhedskopiere.

 

Har du stadigvæk problemer med, at få sikkerhedskopieret din enhed? Kom forbi butikken, så hjælper vi dig gerne. Vi kan også kontaktes på mail, facebook og på 71 99 07 44.