ReparationPrisTid
Skærm (Premium kvalitet)799,- (FØR: 899,-)45 min.
Skærm (Lumen Pro)599,- (FØR: 699,-)45 min.
Batteri499,-20 min.
Bagcover (Flere farver)1399,-60 min.
Bagglas (Flere farver)*1199,-120 min.
Homeknap**599,-60 min.
Bundstik (Ladestik)599,-60 min.
Ørehøjtaler (Opkald)499,-30 min.
Højtaler (Ringetoner)499,-30 min.
Frontkamera599,-30 min.
Bagkamera899,-30 min.
Power-, Volume- & muteknap599,-60 min
Mikrofon599,-45 min
Vibrator499,-30 min.
Lys sensor (Proximity)499,-30 min.
Wifi-antenne499,-45 min.
Regular beskyttelsesglas inkl. montering199,-5 min.
Premium beskyttelsesglas inkl. montering239,-5 min
Software service299,-45 min.
Sim skuffe99,-
Diagnosticering***199,-45 min.
Bundkort reparation****1399
iPhone reparation eller salg af brugte iphones til premium kvalitet
  • 2 års garanti.
  • Kopiskærm i høj kvalitet.
  • 1 års garanti.

* Udskiftning af bagglas forudsætter, at rammen ikke er mærkbart beskadiget. Hvis dette er tilfældet, så skal hele bagcoveret udskiftes.

** Ved udskiftning af homeknap vil Touch ID IKKE længere virke.

*** Diagnosticering frafalder ved accept på tilbud. Dog ikke ved afslag eller hvis telefonen ikke kan laves.

**** Bundkort reparationer tager normalt 5 hverdage. Dog kan det tage længere tid ved avancerede reparationer.

Om iPhone 8
I 2008 lancerede Apple deres dengang nye modeller, som både var iPhone 8, iPhone 8 Plus og sidst men ikke mindst iPhone X. iPhone 8 minder meget om dens forgænger iPhone 7, da selve størrelsen på telefonen er uændret. Selvom udseendet ikke har ændret sig helt vildt, så er den nye iPhone 8 fyldt med nye features i dengang iOS 11. Både den nye iOS samt nye store processor gjorde at iPhone 8 skilte sig markant ud fra dens forgænger. Det hele blev mere flydende og hurtigt. Derudover lancerede Apple iPhone 8, som den første af deres mobiler som havde trådløst opladning, som selvfølgelig også forklare at bagsiden er ændret fra forgængeren. Nemlig aluminiumsbagsiden er skiftet ud med glas for at trådløs opladning kan fungere.

Udover at det selvfølgelig er godt at Apple lancere nye modeller med nye features og muligheder, giver det selvfølgelig også flere muligheder for hvad der kan gå i stykker på din nye enhed. Uanset om det enten er bagcover, skærm, batteri, højtaler eller bundstik så kan vi hjælpe dig med at få din enhed op at køre igen, hvis uheldet skulle være ude.

iPhoneRepair kan kontaktes på telefon 71 99 07 44 eller mail kontakt@iphonerepair.dk. Få repareret din telefon hurtigt og billigt med kvalitetsdele i Esbjerg.

iPhone 8 Reparation
For mange danskere er en telefon, ikke længere bare en telefon. Derimod er det nærmere blevet en livsline for mange, da alle ens data er gemt på mobilen. Stort set alle data, såsom billeder e-mails, kalendere samt kontakter og beskeder. En stor samling af alle ens data som har stor værdi ved selv den helt normale person. Derfor ser vi vores arbejde, som værende meget vigtigt. Derfor tager vi hvilken som helst kunde 110% seriøst, uanset hvilket scenarie de komme ind med. Om det er en skærm, et batteri eller bare en diagnose om hvad der kan være galt, så modtager vi kunden med åbne arme, og altid klar med et brugervenlig svar, som selv den gennemsnitlige person kan forstå.

Vi står indenfor vores arbejde her hos iPhone Repair i Esbjerg, og får at tilfredsstille de fleste af vores kunder har vi naturligvis også forskellige priser i skærme, så man rammer de fleste personers behov.

Vi leverer naturligvis også altid 2 års garanti, på alle reparationer vi foretager os.

 

Kontakt iPhoneRepair og få foretaget reparation af din iPhone i Esbjerg. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 07 44, eller mail kontakt@iphonerepair.dk, hvis du har spørgsmål til en reparation. Vi reparerer alt fra defekte højtalere, dårligt batteri, problemer med at oplade, ødelagte skærme og glas på iPhone 8. Vi har ingen tidsbestilling, så du kan altid komme forbi butikken i Nørrebrogade 108 Esbjerg – og få repareret din iPhone 8.

Spørgsmål angående en Reparation?
Vi hos iPhoneRepair sidder altid klar til at besvare jeres spørgsmål, om det angående et software problem angående en opdatering eller funktionsmæssig. Vi har vores butik i Nørrebrogade 108 Esbjerg 6700. Vi har åbent alle hverdage fra 10:30 til 17:30 og lørdage fra 10:00 til 13:00. Så vi har hos iPhoneRepair altid mulighed for at hjælpe i hverdage indenfor åbningstiden, om det angår en reparation eller bare et simpelt spørgsmål. Vi kan også altid kontaktes på Tlf.: 71 99 07 44, hvis du har en længere distance til vores fysiske butik, eller hvis det bare er noget, som er hurtigt ordnet over telefonisk samtale.
iPhone 8 Skærm
Apple iPhone 8 skærmen ser meget uændret ud, rent udseendemæssigt fra sine forgængere. Men hvis man ser bort fra hvordan skærmen ser ud, så har skærmen fået en kæmpe ændring, der er nemlig gjort nogle ting så skærmen kan bruge Apple’s daværende nye funktion True Tone
True Tone er noget Apple har lavet for at give et mere flydende og skarpt billede på skærmen. Den justere selv lysstyrken i skærmen, alt efter hvor lyst/mørkt miljø du er i. Denne funktion gør at skærmen ser knap så sløret ud. Kort sagt vil det sige at din telefon nu selv justere skærmindstillinger alt efter dine omgivelser.

Kontakt iPhoneRepair for en reparation af din iPhone eller iPad. Vi sælger også brugte telefoner. Ring på 71 99 07 44 eller send en mail kontakt@iphonerepair.dk på , og hør mere.

iPhone 8 Batteri
iPhone 8’s batteri levetid minder utroligt meget om forgængeren iPhone 7. Den har nemlig en batterikapacitet på 1821mAh. Udover at der ikke er sket så meget med batteri kapaciteten på telefonens batteri, er der sket store ændringer på hvordan den bliver opladet. iPhone 8 er nemlig den første Apple mobil som kan tage imod 15W. Det vil sige at iPhone 8 kan benytte sig af og holde til at blive supercharged. Forgængerne kunne nemlig kun holde til at få 5W i sig ved opladning. Dette er en ting, som har gjort det nemmere for brugeren at oplade telefonen hurtigere. Derudover har de også tilføjet trådløs opladning, som skal forståes således at den kan ligges på en trådløs oplader, oftes en rund tynd plade, som afgiver strøm til telefonen, når den ligger oven på den. Den tager ikke så hurtigt imod strøm via trådløs opladning, som man vil gøre med kabel. Hvis man ser bort fra hurtigheden er dette en ny feature som også giver brugeren lidt mere frihed.

Kontakt iPhoneRepair og få foretaget reparation af din iPhone i Esbjerg. Vi kan kontaktes på telefon 71 99 07 44 eller mail kontakt@iphonerepair.dk. Der er ingen tidsbestilling, så du er også velkommen til at dukke op nede i iPhoneRepair, som ligger i Nørrebrogade 108 Esbjerg.